Baltes Advocatuur bestaat 12,5 jaar!

Deze keer geen blog over juridische kwesties, of een uitleg over Europese regels die invloed hebben in Nederland. Nee, deze blog gaat over ons kantoor, hoe het begon en hoe we verder gaan.

Precies 12,5 jaar geleden is Baltes Advocatuur begonnen. Toch altijd spannend, een nieuw begin, nieuwe meubels en nieuwe vloerbedekking. Gelukkig gingen de zaken snel goed en hebben we in de loop der jaren een mooi kantoor en een stabiele basis op kunnen bouwen.

Nu 12,5 jaar later is de vertrouwde basis hetzelfde gebleven. En ook wij zij nog (vrijwel) hetzelfde. We staan voor je klaar met koffie (of thee) en een luisterend oor, we helpen jou met onze juridische kennis graag verder en lossen problemen (bij voorkeur buiten de rechtszaal) graag voor je op.

Wij richten ons inmiddels (vooral) op het arbeidsrecht, insolventierecht en ondernemingsrecht, niet alleen voor de Nederlandse markt maar ook steeds vaker voor de internationale en Italiaanse markt. Of het nu gaat om Nederlandse werknemers in Italië, Italiaanse werknemers in Nederland of ondernemingsrechtelijke geschillen in of tussen beide landen, wij adviseren graag.

Wij hebben zin in de toekomst, en zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten.