Baltes Advocatuur is een toegankelijk advocatenkantoor waar je terecht kunt als werknemer, ondernemer of als je te maken
hebt met een faillissement. Je vindt er medewerkers met een open en professionele houding, die alle ruimte bieden voor jouw verhaal.
Juridische hulp van dertien in een dozijn is overal te vinden, maar jouw specifieke vraag wordt met maatwerk het beste beantwoord.

Werknemer

Heeft je werkgever laten weten jullie arbeidsovereenkomst te willen beëindigen? En ben je het daar niet mee eens?

Ondernemer

Ben je een ondernemer en wil je hulp bij:

  • het maken van een personeelsreglement
  •  overgang van onderneming
  •  het opstellen van arbeids- of algemene voorwaarden
  •  contracten, zoals een arbeidsovereenkomst of managementovereenkomst?

 

Faillissementen

Heb je een vraag over een van onze faillissementen of wil je een vordering indienen?

 

Nieuws

BLOG

Anouck Thirion is geslaagd!

Op maandag 17 juni 2019 heeft Anouck haar scriptie  Smallsteps, big changes? Wat is de juridische positie van een werknemer bij een doorstart? verdedigd, met goed resultaat, en op woensdag 3 juli ontvangt ze, meer dan verdiend, haar felbegeerde diploma. In de nominale tijd, 4 jaar, heeft Anouck de (deeltijd)opleiding HBO-recht afgerond. Een mooie prestatie, waar we als kantoor trots op zijn. Naast haar werkzaamheden als faillissementsmedewerker zal Anouck als jurist haar werkzaamheden nog meer uitbreiden met het inhoudelijk behandelen van dossiers.

Slapend dienstverband verleden tijd?

"Met andere woorden; een werknemer kan onder omstandigheden de werkgever dwingen om alsnog de arbeidsovereenkomst te beëindigen om zo toch de transitievergoeding te ontvangen."

Wat is er zo link aan LinkedIn?

"Social Media, het maakt ons leven soms leuker en makkelijker. Contacten met mensen die je anders nooit zou zien of spreken blijken nu makkelijk gelegd en te onderhouden. Je ziet nog eens een vakantieplaatje van die verre nicht of een geboortekaartje van je oude buurvrouw voorbijkomen. Ook zakelijk wordt social media steeds vaker gebruikt. Door al deze nieuwigheden zie je de laatste jaren ook in uitspraken van rechters ineens de woorden Facebook en LinkedIn voorbijkomen. Vooral in het arbeidsrecht."

 

 

Overige

Algemene voorwaarden
Privacy Statement