Goed uitgerust de procedure in

Ben je op zoek naar een advocaat? Dan is dat meestal niet op een rustig moment in je leven. Je zoekt hulp omdat er een probleem is, en vaak is dat een probleem dat je niet zelf veroorzaakt hebt. Het kan gaan om een werkgever die andere ideeën heeft over jullie toekomst. Of er is sprake van een reorganisatie. Je krijgt onzekerheid in plaats van gelijk. Je zou er slapeloze nachten van krijgen.

Misschien heb je zelf al wat dingen uitgezocht of geprobeerd het probleem op te lossen, maar kom je er niet uit. Wanneer je met ons contact opneemt, gaan we het gesprek aan om de situatie in te schatten en om te kijken op welke manier we jou het beste kunnen helpen. Het vertellen van je verhaal geeft al wat rust. De advocaat die je helpt, is helemaal goed uitgerust: zowel fysiek als met kennis van zaken. Bij alle stappen die gezet worden, lopen wij met je mee. Je kan altijd bellen als er nieuwe ontwikkelingen zijn, of als je gewoon even een steuntje in de rug nodig hebt.

Op ons kantoor ben je geen dossier, maar een mens. We zijn een klein bedrijf en als je ons belt of mailt dan weten we wie je bent en hoe we je het beste kunnen helpen. We nemen je zorgen weg, zodat je weer goed kunt slapen. En als er toch een procedure komt, dan zorgen we dat we samen goed uitgerust zijn.

 

“Nog tijdens het herstelproces van een burn-out werd het plan van aanpak met Roger besproken. Ondanks de deadlines in de procedure, kreeg ik het advies mee goed uitgerust te zijn voor de officiële zittingen. Het heeft me absoluut geholpen, want hoe dan ook een procedure vreet energie.” Renée