Ondernemer

"Persoonlijk professioneel"

Bij professionele problemen word je door ons op een persoonlijke manier geholpen. Als ondernemer zijn er een heleboel dingen die je bezighouden. Het is een hele steun in de rug als er een professional is, die een juridische blik heeft, meedenkt en adviseert.

Een goede voorbereiding van je onderneming kan problemen op een later moment voorkomen. We kunnen je helpen bij het opstellen van overeenkomsten. Maar ook vastgelopen zaken vlottrekken. Dingen in beweging krijgen. Of uitonderhandelen. Zo worden posities verhelderd en discussies voorkomen.

Als er toch problemen ontstaan, is het fijn om te sparren met een professional die kan duiden in welke richting je samen tot de beste oplossing komt. Het is mogelijk om een maandabonnement voor juridische hulp af te sluiten.

Voor bedrijven in moeilijkheden kunnen wij een grote hulp zijn. We kennen je onderneming en helpen je, als directeur, bestuurder of beleidsbepaler, bij dreigend faillissement, bestuurdersaansprakelijkheid , homologatieverzoeken en incassoprocedures. Dit doen wij persoonlijk én professioneel.